Avbytare: Robin Mårtensson, Patrik Lippe, Jonas Persson, Nicklas Mattsson och Andreas Sonesson.

Victor Larsson ut - Patrik Lippe in 78 min
Robin Mårtensson ut - Jonas Persson in 82 min
Christian Ahlström ut - Nicklas Mattsson in 83 min

MATCHKOMMENTARER
Ett revanschsuget ÖT Smygehuk ville visa att förlusten senast mot Skabersjö var ett olycksfall i arbetet samt ta revansch för vårens förlust mot Eriksfält. Uppvärmningen såg extremt bra ut och så även inledningen av matchen. Det är ÖT Smygehuk för hela slanten första 20 minuterna där vi har jättemycket boll och skapar en och annan chans. I den 9:e minuten spelas bollen fram mot en djupledslöpande Philip Marklund som kommer i en 50/50 duell med målvakten precis innanför straffområdet och Philip kommer först tilll bollen och målvakten glidtacklar med dobbarna före och träffar Philip rakt över vristen. Solklar straff i mina ögon men domaren friade. Bollen går bakåt till Johan Hellström som halvt i panik försöker skjuta bollen i mål men bollen smiter utanför. Philip som inledde riktigt piggt och var matchens behållning tvingas att byta redan efter 15 minuter pga skadan på vristen och ersätts av Robin Mårtensson. I den 21:a minuten snappar en Eriksfältforward upp bollen vid mittlinjen och tar den med sig med handen. Adam Norén löper med forwarden ända ner mot vårt mål där målvakten Johannes Jönsson rusar ut. Eriksfältspelaren rundar Johannes och ska bara lägga in ledningsmålet men Adam Norén bryter snyggt med en glidtackling. Bollen går turligt till samme Eriksfältspelare som skjuter ännu en gång men Adam Norén räddar även det andra avslutet. Och ännu turligare studsar bollen ut igen till Eriksfältspelaren som på tredje försöket kan slå in 0-1. I den 24:e minuten driver Oliver Oliveros upp ett anfall och släpper snyggt på djupet till Johan Hellström som blir helt fri. Johan uppfattar inte hur fri han är och skjuter ett alltför löst avslut som målvakten räddar. I den 43:e minuten kommer Eriksfält 3 mot 3 och bollen spelas ut till höger där en fri spelare står och skjuter men Johannes Jönsson gör en finfin fotparad och håller oss kvar i matchen. Första halvlek slutar 1-1 där ÖT Smygehuk (igen) har mest av spelet. I den 54:e minuten är Johannes Jönsson långt ut och avvärjer ett friläge. I den 56:e minuten kommer Johan Hellström fram på vänsterkanten och slår ett långt inlägg mot bortre delen av straffområdet och bollen går över samtliga försvarare till Christian Ahlström som bli överraskad och Christians volleyskott går över mål. I den 71:a minuten spelar Robin Mårtensson bollen på djupet till vänster till Oliver Oliveros. Oliver tar sig ner till kortlinjen och spelar snett bakåt till en fri Gustav Lindquist som kan raka in kvitteringen till 1-1. Detta var Gustavs 6:e seriemål i år. Nu tar ÖT Smygehuk över spelet totalt igen. I den 75:e minuten tar Victor Larsson sig fram på vänsterkanten där han vinner två motlägg och Victor tar sig in i straffområdet där han skjuter ett bra skott som målvakten med en fotparad räddar till hörna. I den 82:a minuten ser det ut som vi har kontroll på bollen men helt plötsligt är en Eriksfältforward fri med Johannes i mål och avslutet är lågt utom chans för Johannes och därmed 1-2. Nu börjar en febril kamp för ett kvitteringsmål men tyvärr uteblir målet och andra raka förlusten är ett faktum. Vi har förlorat 4 matcher och samtliga har kommit mot Skabersjö och Eriksfält. Därmed superjämt i toppen där ÖT Smygehuk har 38 poäng, Vången 37, Skanör 36 och Eriksfält 35. I nästa match väntar Skanör Falsterbo IF på bortaplan på söndagen den 16:e september med matchstart 13:00 på Möllevallen IP.